Om Kunstkritikk

Kunstkritikk er Norges og Nordens ledende netsted for samtidskunst. Netstedet lægger vægt på kritik- og kommentarstoffet men bringer også nyheder, interview, essays og reportager.

Kunstkritikk.no blev oprettet i efteråret 2003. Den 19. maj 2011 blev Kunstkritikk udvidet og omfatter nu fire udgaver: kunstkritikk.no, kunstkritikk.dk, kunstkritikk.se og kunstkritikk.com (international udgave).

I 2009 blev Kunstkritikk tildelt statsstøtte for første gang og blev dermed et permanent og væsentligt tilskud til den norske og nordiske kunstsamtale. I 2019-2020 er Kunstkritikk støttet af Kunstkritikk er støttet av Norsk kulturråd, Bergen kommune, Fritt Ord, Bildende Kunstneres Hjelpefond, Nordisk Kulturfond, Ny Carlsbergfondet, Statens Kunstfond i Danmark og Statens Kulturråd i Sverige.

Vi gør opmærksom på at debatindlæg og kommentarer til tekster ikke bliver forhåndsredigeret af redaktionen. Indlæg som på forskellig vis bryder med god presseskik vil blive fjernet hurtigst muligt.

Kunstkritikk følger den norske redaktørplakaten (en erklæring om en redaktørs etiske retningslinier og ansvar, lovfæstet gennem «Lov om redaksjonell fridom i media»).

GRAFISK DESIGN: Anders Hofgaard, NODE Berlin Oslo
WEB-UDVIKLING: Magnus Liistamo

Mariann Enge er ansvarshavende redaktør for Kunstkritikk.