Kunstkritikks læserundersøgelse

Brug ti minutter og vær med til at gøre Kunstkritikk til et bedre tidsskrift!

Illustration: Ylva Greni Gulbrandsen.

Den 31. januar 2019 blev Kunstkritikk relanceret med nyt design og en udvidet international udgave. Hvad synes du om ændringerne? Og hvad synes du om Kunstkritikk generelt? I denne læserundersøgelse får du mulighed for at svare på disse spørgsmål. Samtidig hjælper du os med at lave et bedre tidsskrift.

Deltag i læserundersøgelsen

Nettidsskriftet Kunstkritikk blev lanceret i 2003 og blev fra og med 2010 et nordisk tidsskrift, med en international prøveudgave. Tidsskriftet opdateres daglig, og fra og med 2019 har vi øget publiceringsfrekvensen, også for den internationale (engelsksprogede) udgave.

Kunstkritikk har som mission at løfte niveauet på den nordiske kunstkritik. Samtidig publicerer vi nyheder, rapporter og interviews fra det nordiske og internationale kunstfelt. Vi ønsker at se de forskellige dele af kunstfeltet i sammenhæng – fra de små uafhængige gallerier til de store nationale og private museer.

Er du enig i, at dette er et værdifuldt redaktionelt projekt? Er du tilfreds med de prioriteringer vi foretager? Eller har du andre meninger om Kunstkritikk? I så fald opfordrer vi dig til at deltage i vores læserundersøgelse ved at klikke på linket nedenunder. Svarfrist er 9. februar. På forhånd mange tak for dit bidrag!

Kunstkritikks læserundersøgelse 2020

Læserindlæg